Volné ubytování
Mitrovsky Restaurant
V Restaurantu Mitrovsky nabízejí steaky, burgery a další speciality pouze z vyzrálého hovězího a z dalších surovin od sousedních farmářů. Ochutnat můžete také tatarák, pečená žebra či klasický vídeňský telecí řízek. Veškeré maso pochází z vlastní porážky, hovězí a jehněčí dokonce z vlastního chovu.
Na restauraci navazuje i vlastní prodejna s nabídkou hovězího, vepřového a drůbežího masa z vlastního pastevního chovu, masné výrobky a steaky. Sortiment doplňují produkty okolních farem z Vysočiny, především Bio farmy Rubelit z Rožné.
Firemní akce a oslavy pro vás v restaurantu rádi připraví i mimo běžnou otevírací dobu. Pro skupinky přátel nebo jako program firemní akce organizujeme v Mitrově kurzy přípravy steaků. Naučíme vás připravit steak bez nakládání, dopékání, steaky s kostí, i bez kosti, zkrátka tak, jak to má být, když máte pořádnou flákotu masa a rozpálený gril. Součástí kurzu je i prohlídka celého provozu BIO porážky a bourárny v Mitrově.