Volné ubytování
Restaurace Mitrovsky Angus
Restaurace v Mitrovském dvoře v Mitrově, místní části Strážku na Bystřicku, je součástí společnosti Mitrovsky Angus. Na čepu hosté najdou jedenáctku Bernard, v nabídce jsou i bylinné a ovocné limonády a další nápoje včetně kvalitních vín.
Zásadní je však vlastní nabídka firmy Mitrovsky Angus, známé i z podcastu Tráva na talíři, jež se už od roku 1996 zaměřuje na chov plemene skotu Aberdeen Angus. A právě toto kvalitní maso, které je rovněž vysočinskou regionální potravinou, nabízí ve své restauraci. V jídelním lístku jsou předkrmy, polévky, burgery a steaky, a to i vepřové či kuřecí, neboť tato zvířata se ve dvoře také chovají. Hosté si mohou vybrat steak, který jim kuchař připraví na dřevěném uhlí ve vyhlášeném Josper Grillu.
Součástí restaurace je i prodejna se širokým sortimentem masa a masných výrobků od paštik, hotových jídel až po delikatesy. Ochutnejte maso skotu, který se volně pase na čistých loukách Vysočiny - bez granulované výživy i zářivek nad hlavami. Výsledná chuť je kombinací přírody a stoprocentní péče.